Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

K.F. Dommelgalm viert Sint-Cecilia en zet enkele leden in de bloemetjes

Een reactie plaatsen

23208913206_d2e64a2541_oNaar jaarlijkse traditie werd op zondag 22 mei door de leden van Dommelgalm Sint-Cecilia gevierd met een brunch en gezellig samen zijn. In het bijzijn van de Schepen van Cultuur Niels Valkenborg werden er ook enkele eretekens uitgereikt. Ruby Mutsaers ontving het houten ereteken voor 5 jaar muzikant – Marcel Van Gils het Parelmoeren ereteken voor 35 jaar muzikant – Paul Dreesen het Smaragd ereteken voor 55 jaar muzikant – Denis Vandersanden het Diamanten ereteken voor 60 jaar muzikant. De aanwezige echtgenotes werden ook in de bloementjes gezet. Denis Vandersanden en Lucien werden extra gefeliciteerd met hun 50-jarig huwelijksjubileum.

Isabel Vanhengel en Wim Lodewijks zullen hun eretekens voor 15 en 60 jaar muzikant bij een latere gelegenheid uitgereikt krijgen. Proficiat allen en bedankt voor uw bijdrage aan onze muziekvereniging gedurende al die jaren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.