Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

Dommelgalm bij viering wapenstilstand en opening carnavalsjaar

Een reactie plaatsen

Naar jaarlijkse traditie trok KF Dommelgalm Neerpelt op 11 november naar buiten om haar medewerking te verlenen bij de herdenking van het einde van de eerste wereldoorlog. Ze begeleide muzikaal de optocht naar de kerk, het vredesmonument en naar het gemeentehuis, speelde the Last Post als eerbetoon voor de gesneuvelde en luisterde de receptie op.

Tijdens de misviering werden de muzikanten verwacht aan het beeldje van de kwakvors om op verzoek van de gezellen van Taxandria om 11 minuten na 11 het carnavalsseizoen op gang te blazen met het Limburgs Volkslied.

Bekijk hier alle foto’s

 IMG_3718                CARNAVAL2015_11_11_2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.