Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

Fanfare Dommgelgalm Neerpelt zoekt ex-muzikanten voor Reünie 155 jarig jubileum

Een reactie plaatsen

In 2015 viert Dommelgalm Neerpelt haar 155 jarig bestaan en dit willen we natuurlijk niet ongemerkt laten voorbij gaan.  16 Mei 2015 is ons eerste hoogtepunt “Dommelgalm & Friends”  een gevarieerd reünie concert met een mix van bekende composities uit de Italiaanse opera- en filmwereld, ‘echte’ Nederlandstalige schlagers, onvergetelijke evergreens (kaskrakers) en rock & popnummers. Kortom een collage ons hedendaags repertoire, waar de omschrijving Fanfare muziek de lading allang niet meer dekt.

Gedurende de laatste 60 jaar maakte vele muzikanten deel uit van onze Fanfare en/of Trommelkorps, door allerlei omstandigheden studies, verhuizing, carrière en/of gezinssituatie kwamen en gingen muzikanten. Graag zouden wij met iedereen terug in contact komen, om ze uit te nodigen om actief te participeren aan dit jubileum jaar en de ingerichte activiteiten.

We doen dan ook een oproep aan iedereen om ons te helpen om ons in contact te brengen met deze enorme groep van muzikanten, dus ben je zelf ex-dommelgalmer of ken je mensen in je omgeving laat je contact gegevens hieronder achter of verspreidt deze informatie en wij bezorgen al de praktische informatie voor het reünie concert “Dommelgalm & Friends”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.