Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

Fanfare Dommelgalm start jubeleumjaar met nieuwe voorzitter

Een reactie plaatsen

marc haneveer

Op de traditionele jaarvergadering van de KF Dommelgalm Neerpelt vzw werd Marc Haneveer, met quasi unanimiteit, verkozen tot voorzitter van de vereniging. Hij volgt Frits Van Gansewinkel op die het voorzitterschap meer dan een kwart eeuw waarnam en nu om gezondheidsredenen zijn mandaat terug ter beschikking stelde.

Er werd dan ook unaniem beslist om De Heer Van Gansewinkel de titel van Erevoorzitter toe te kennen als dank voor zijn inzet gedurende vele jaren. Deze eretitel zal officieel aan hem uitgereikt worden wanneer zijn gezondheid dit toelaat.

“Een vereniging met 155 jaar geschiedenis en een doel dat nog steeds actueel is moet haar bestaansrecht vandaag niet bewijzen. Maar ze moet wel op zoek gaan naar een gezond evenwicht tussen tradities, waarden en de verwachtingen van de jeugd en de maatschappij van vandaag wil ze op langere termijn dit bestaansrecht vrijwaren” Dit zal de uitdaging zijn besluit de nieuwe voorzitter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.