Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

Dommelgalm vierde Sint-Cecilia en decoreerde enkele leden

Een reactie plaatsen

K.F. Dommelgalm vierde naar jaarlijkse traditie de patroonheilige van de muzikanten tijdens een feestelijke brunch. Na een uitgebreid ontbijt, waarop we ook Burgemeester Raf Drieskens en schepen van cultuur Niels Valkenborg mochten verwelkomen, werden er verschillende eretekens uitgereikt aan leden voor hun jaren lange inzet als muzikant en/of medewerker achter de schermen. Uithanden van de schepen van cultuur Niels Valkenborg, voorzitter a.i. Marc Haneveer en afgevaardigde van Vlamo Paul Claes ontvingen de volgende leden een ereteken: Pierre Lenders (50 jaar), Marijke Mertens (45 jaar), Jan Lutterman (40 jaar), Ludo Beckers (25 jaar) en Anny Lievenoogen (25 jaar). Hun partners en dirigenten ontvingen ook een attentie voor hun inzet. De Schepen van cultuur benadrukte in zijn speech de positieve samenwerking tussen de gemeente en K.F. Dommelgalm.  Half 2016 zou de fanfare de volledig gerenoveerde zaal aan de jongensschool in de Jaak Tassetstraat kunnen betrekken. Ondanks dat het geduld van vele van onze muzikanten erg op de proef gesteld wordt, kijkt iedereen uit om de volledig vernieuwde en aangepaste zaal in gebruik te kunnen nemen. Muzikanten en het bestuur danken dan ook de gemeente voor de inspanningen die zij hiervoor leverde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.