Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

KF Dommelgalm naar Internationale Taptoe Brussel

Een reactie plaatsen

KF Dommelgalm Neerpelt vertegenwoordigt op zaterdag 13 september voor de 3de maal de Limburgse Muziek federatie tijdens de demonstratie wedstrijden ter gelegenheid van de Internationale Taptoe op de grote markt te Brussel.

Net zoals de voorgaande keren zal de Tenor Kris Struyven de Fanfare vergezellen en zullen zij samen onder leiding van dirigent Marc Vanhengel een sfeervol muzikaal repertoire brengen van Italiaanse meezingers, instrumentale klassiekers en populaire medleys.

De voorgaande keren mochten we rekenen op een ruime belangstelling en de appreciatie van zowel de organisatie, de Brusselaars als de vele toeristen. De combinatie van het repertoire, het zangtalent van Kris Stuyven en het enthousiasme van de Neerpelter muzikanten werkte aanstekelijk op de toeschouwers. Al zal het stralende weer en het historisch kader er ook wel iets toe hebben bijgedragen.

Zaterdag 13 september 2014 vertrekken we om 10u30  aan de sporthal Dommelhof om na een bezoek het instrumenten museum of  manneke pis om 17u00 aan  te treden op het hoofdpodium. Na dat afloop van de Internationale Taptoe zullen wij de terugreis aanvatten omstreeks 22u30. Er zijn nog slechts enkele plaatsen vrij in de bus, dus wil je alsnog als sympathisant mee geef een seintje op 0494-817180.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.