Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

K.F. Dommelgalm viert Sint Cecilia

Een reactie plaatsen

Afgelopen zaterdag vierde Dommelgalm haar Sint Cecilia feest . Buiten dat onze leden konden genieten van een heerlijk warm buffet, deelnemen aan een spannende maar vooral gezellige quiz werden er naar jaarlijkse traditie weer enkele leden gehuldigd. Zo mocht Jan Cox uit handen van Schepen Niels Valkenborgh het Briljante Ereteken ontvangen voor zijn 65 jaar lidmaatschap bij Dommelgalm. Yvette Theuwissen, Frans Wich, Marc Vanhengel werden gehuldigd voor hun 45 jarige en Henk Van De Kerkhof voor zijn 30 jarige carrière als muzikant.

ceciliafeest-2016-047

Op de foto Paul Claes (secretaris), Jan Cox (muzikant), Theresia Claes (echtgenote), Annie Lievenoogen (echtgenote), Yvette Theuwissen (muzikant), Marc Vanhengel (Dirigent), Marc Haneveer(voorzitter), Frans Wich (muzikant), Henk Van De Kerkhof (muzikant, bestuurslid), Niels Valkenborgh ( Schepen van Cultuur Neerpelt)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.