Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

Enthousiaste Muzikanten gezocht: (her) beginners, (on) geschoolde, (minder) jong, (on) ervaren

Een reactie plaatsen

K.F. Dommelgalm Neerpelt start  op 6 augustus 2015 met haar eerste repetitie als voorbereiding op een nieuw concertseizoen.

Het ideale moment om toe te treden als muzikant, het maakt niet uit of je start of ervaren bent, misschien een aantal jaren niet meer gespeeld, jong of iets minder jong, iedereen kan op haar of zijn niveau een muzikaal steentje bijdragen en daar waar nodig ondersteunen we je met scholing en een instrument in bruikleen.

Dommelgalm speelt een gevarieerd repertoire van muziek van evergreens over rock, pop, Italiaanse klassiekers, hafabra  tot filmmuziek. Daarom zijn alle instrumenten welkom bugels, trompetten, klarinetten, hobo’s, trombones, Bas, Baritons, keyboard/piano, slagwerk, Gitaar, Contra Bas, ….

Stap vrijblijvend binnen op een van onze repetities en maak verder kennis of meld  je aan met onderstaand formulier. De repetities gaan door op donderdagavond van 20u00 tot 22u00 in de Sporthal Dommelhof te Neerpelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.