Koninklijke fanfare dommelgalm neerpelt

Jubileum Concert Dommelgalm And Friends schot in de roos

Een reactie plaatsen

Afgelopen zaterdag presenteerde K.F. Dommelgalm haar jubileumconcert “Dommelgalm And Friends” ter gelegenheid van haar 155 jaar bestaan. Een volle theaterzaal liet zich onderdompelen in een gevarieerd muzikaal bad van Italiaanse klassiekers zoals Nessun Dorma, Con te partiro, popsongs als Total Toto, A night like this, Crooners als Sway, What now my love, nederlandse klassiekers zoals Rood, De Pastorale en instrumentale stukken als Olympic Spirit en At the break of Gondwana. De Koninklijke Fanfare Dommelgalm en de 4 solisten Kris, Valeer, Frank en Saskia brachten een ruim 2 uur durend totaal spektakel wat resulteerde in een enthousiast publiek die tot tweemaal toe een bis nummer afdwong met een staande ovatie.

Bedankt publiek,

Bedankt muzikanten,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.